Gaat u naar de recreatie beurs?

In november is de tijd weer aangebroken dat de recreatiebeurzen te bezoeken zijn. Dat betekend vaak dat er weer druk in de weer wordt gegaan om de parken klaar te maken voor het volgende zomerseizoen.

Waarom gaat u nog naar de beurs? Juist, om te zien wat er allemaal nieuw is in de markt. Maar daar heeft u geen beurs meer voor nodig. De werkelijke beurs-stands van deze tijd zijn websites. Daar laat een bedrijf namelijk precies zien wat er nieuw is en wat ze voor u kunnen betekenen.

Natuurlijk is het sociale onderhoud ook een groot item op beurzen. Daarom zullen wij zonder stand wel op de beurs aanwezig zijn en vanzelfsprekend kunt u ons aanspreken. Weet u al of u graag van onze diensten gebruik maakt? Dan kunt u ook een afspraak maken. Wij komen graag naar u toe! Op die manier ziet u niet alleen wat de nieuwe mogelijkheden zijn maar zien wij ook wat momenteel de probleempunten zijn in de markt. Uiteraard kunnen we daarop inspelen.

U bent zojuist op onze nieuwe moderne beursstand terecht gekomen, de vernieuwde VOIS website, WELKOM! Wij zijn u graag van dienst. Het fijne aan deze stand is dat u iedere dag de gelegenheid hebt om een kijkje te komen nemen.

Wij hopen dan ook dat u vindt wat u zoekt. Zo niet, dan horen we dat graag! Daarom is VOIS bijzonder, wij zullen ten alle tijden ons uiterste best doen om uw wensen uit te laten komen als het aan komt op bewegwijzering, verstrekken van visuele informatie, plattegrondkasten, parkverlichting en meer!

Van:
FB_IMG_1477396094723

Naar:
Schermafbeelding 2016-10-25 om 14.58.43

Ga terug