Uw advertentie in de plattegrondkast

Recreatiebedrijven leveren bij de ondernemers in de regio altijd extra omzet op.

Presentatie
In de plattegrond- en informatiekasten van VOIS kunnen ondernemers in een standaard ruimte van 390 x 190 mm (bxh) een presentatie laten plaatsen. Ook andere afmetingen zijn mogelijk, maar de aangegeven standaardruimte wordt het meest gebruikt.

Wie komen er in aanmerking
In overleg met de recreatieondernemer wordt bekeken welke ondernemers hiervoor in aanmerking kunnen komen. Natuurlijk is het ook van belang dat het voor de gasten van een recreatiebedrijf een goede en bruikbare informatiebron is.

Lokaal, regionaal en landelijk
Ondernemers kunnen lokaal en regionaal adverteren. VOIS heeft honderden recreatiebedrijven voorzien van een plattegrond-informatiekast en kan dus ook regionaal (en zelfs landelijk) presentatieruimtes in kasten aanbieden.

Speciaal concept
Omdat de meeste campings, jachthavens en bungalowparken privé-ondernemingen zijn, is het zaak dat er ook goedkeuring van de recreatiebedrijven zelf komt over de verschillende presentaties in de kasten. De recreatie-ondernemer zelf dient dus achter de onderneming te staan die een presentatie wil laten plaatsen. Onze adviseurs kunnen je hierover informeren.