Recreatie- informatieborden

Informatie naar het recreatieterrein:
Als recreatiehouder wil je natuurlijk dat je gasten de juiste informatie krijgen om het recreatieterrein te kunnen vinden. Hiervoor worden vaak ANWB borden gebruikt.

Informatie op het recreatieterrein:
Eenmaal op het park aangekomen weten de gasten nog niet waar ze moeten zijn en aan welke regels ze zich moeten houden. Zo kun je aan talloze informatieve borden denken: welkomstborden, receptieborden, slagboomborden, hondenregels, zwembadregels, snelheidsregels, nummering of benaming van huisjes, velden. . .

‘Standaard’ informatieborden:
We hebben een collectie ‘standaard’ informatieborden. Standaard wordt er voor informatieborden, bewegwijzeringsborden en verkeersborden, bedoeld voor recreatieparken, gekozen voor de kleur groen als basis. Deze kleur integreert feilloos in de groene omgeving waar recreatieparken zich veelal bevinden. Deze ‘standaard’ collectie kunt u via de VOIS-shop bestellen.

Informatieborden in je eigen huisstijl:
Je wilt gast-vriendelijk overkomen maar toch duidelijk zijn wat de huisregels betreft. Door informatie goed weer te geven bespaar je een hoop vragen voor de receptiemedewerkers. Daarom kiezen de meeste recreatiehouders voor een eigen huisstijl.
Ook kunnen de informatieborden gebruikt worden om de gasten in een bepaalde sfeer terecht te laten komen door het gebruik van de juiste kleuren en afbeeldingen.

Links in het menu laten we voorbeelden zien van de meest voorkomende informatieborden. Natuurlijk kunnen wij iedere gewenste opdruk leveren en kunnen wij borden op de gewenste grootte maken!

Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken. Ook staan wij voor je klaar voor gepast advies over de informatieve borden en bevestigingsmogelijkheden.