Over VOIS

Welkom bij VOIS B.V.

Sinds 1986 heeft VOIS zich gespecialiseerd in het adviseren en leveren van bewegwijzeringssystemen, verlichting en het digitaliseren van plattegronden en realiseren van plattegrond-informatiekasten op recreatiebedrijven zoals: campings, bungalowparken, jachthavens en dagrecreatieparken.

Ons bewerkingsgebied is de Benelux en Duitsland, waarbij de Nederlandse markt vanzelfsprekend de belangrijkste is.

Vanaf 2014 is het voor iedereen mogelijk via de webshop producten van VOIS af te nemen.
www.vois-shop.nl

Bewegwijzering

Naast de officiële standaard RVV verkeersborden, die geproduceerd worden onder het CE keurmerk en het Qualisign ®, zijn wij gespecialiseerd in het leveren van borden in eigen huisstijl. Een eigen huisstijl is een ludieke manier voor het bedrijfsleven en particulieren om een eigen sfeer te creëren of een jubileum te vieren. Voor een recreatiebedrijf is een eigen huisstijl belangrijk zodat de gasten direct in een gewenste sfeer terecht komen.
Dit alles wordt geprint in full colour en standaard voorzien van een UV-laminaat, waardoor jarenlang van de hoge kwaliteit genoten kan worden, ook in de zon.

Marktleider

VOIS is marktleider op het gebied van het vervaardigen (digitaliseren) van full colour plattegronden voor de recreatie-sector én op het gebied van advisering en levering van bewegwijzeringssystemen zoals: plattegrond- en informatiekasten, welkomstconstructies, recreatie-verkeersbebordingen, verwijsbebordingen, lichtmasten en verlichtingsarmaturen.

Contact

Neem gerust contact met ons op, óók als je nog niet weet welk systeem het beste bij jouw terrein van toepassing zou kunnen zijn. Onze adviseurs informeren je graag over de mogelijkheden.